mardag Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Witam, Od momentu, gdy wyleciały korki, komputer był martwy. Wziąłem zasilacz z innego PC-ta i pomogło - włączył się, ale ekran nie reagował. Zresetowałem BIOS-a wyjmując baterię i zaczęło działać - Windows załadował się, ale nie działała myszka i klawiatura. Wyłączyłem komputer z sieci (inaczej się nie dało, zawiesił się zupełnie; nie reagował) i od tej pory niby się włącza, ale monitor nie reaguje. Nie ładuje się nawet BIOS! Wyjmowanie baterii nic już nie daje. Jak inaczej zresetować BIOS-a? Czy może chodzi o coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 imo to coś więcej niż bios. możliwe, ze urąbane coś na płycie, pooglądaj dokładnie, czy nigdzie nie ma przebarwień, czy popalonych ścieżek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...