andrewxxx Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam Czy ktoś może napisać, czy mam możliwość zwrotu płyty głównej (lub wymiany) GIGABYTE GA-G41M-ES2L do sklepu, jeżeli po zakupie okazało się, że slot PCI-E x1 nachodzi na pamięć DDR ? Zakupiłem płytę i na PCI-E x16 wsadziłem grafikę. Do PCI-E x1 chciałem podłączyć tuner TV, ale jest za długi i nachodzi na slot pamięci ... czyli slot staje się bezużyteczny... Tutaj zdjęcie omawianej płyty : http://www.gigabyte.pl/images/products/motherboard_productimage_ga-g41m-es2l_big.jpg Płyta posiada zintegrowaną grafikę, ale nadaję się tylko do oglądania filmów... Czy taką płytę można uznać, iż jest niezgodna z umową konsumencką ? Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez andrewxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 nie można uznać, ponieważ przed zakupem płyty mogłeś obejrzeć zdjęcia, jak również (w większości przypadków) samą płytę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...