doda204 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dzień dobry ! Posiadam laptopa Lenovo G550 zainstalowałam ze strony producenta sterowniki do Wi-Fi. Internet mi w ogóle nie działa co mnie dziwi bo nie wiem co mam zainstalować żeby mi działał. W panelu sterowania w połączeniach sieciowych nie ma opcji wyszukiwania dostępne sieci bezprzewodowe. Poza tym w panelu sterowania w ogóle nie jest dostępne Wi-Fi mimo uruchomienia "przełącznika" nie wiem co mogłabym jeszcze zrobić bo trochę zielona jestem. Dziękuję za pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dzień dobry ! Posiadam laptopa Lenovo G550 zainstalowałam ze strony producenta sterowniki do Wi-Fi. Internet mi w ogóle nie działa co mnie dziwi bo nie wiem co mam zainstalować żeby mi działał. W panelu sterowania w połączeniach sieciowych nie ma opcji wyszukiwania dostępne sieci bezprzewodowe. Poza tym w panelu sterowania w ogóle nie jest dostępne Wi-Fi mimo uruchomienia "przełącznika" nie wiem co mogłabym jeszcze zrobić bo trochę zielona jestem. Dziękuję za pomoc ! A w menadżerze urządzeń karta jest widoczna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doda204 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Dorzucam screena z menedżera urządzeń. Imageshack - zrzutekranuzmenadera.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Masz niezainstalowaną kartę wifi... Jesteś pewna, że pobrałaś i zainstalowałaś poprawne stery ze strony producenta ? Możesz podać dokładny model tego Lenovo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doda204 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Dorzucam screena z menedżera urządzeń. Imageshack - zrzutekranuzmenadera.jpg system to WinXp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Dorzucam screena z menedżera urządzeń. Imageshack - zrzutekranuzmenadera.jpg system to WinXp Dokładny model tego Lenovo podaj... Czyli G550... i dalsze oznaczenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Niezainstalowane wifi jest i tyle. Pobierz jeszcze raz sterowniki - mogą być do sieciówek różnych producentów - pobierz wszystkie i próbuj po kolei. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...