kwasior500 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Witam, orientuje się ktoś, co najmocniejszego mogę wsadzić w ten zabytek? Teraz siedzi tam Celeron 130nm 128KB L2 FSB400. Jakiś Pentium 4/M? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Proponuje dokladnie sprawdzic jak to procesor, jaki jest chipset na plycie glownej, jaka magistrala. CPU-Z, Everest. Im wiecej wiesz tym lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Sory, zapomniałem napisac. Socket S478, Chipset ATI SB200. O procesorze chyba napisałem wszystko, oprócz tego, że to Northwood, ale do wynika z danych technicznych, oraz tego, że to 2.5GHz, ale to nieistotne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...