Gosu Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Witajcie, chcę na dniach kupić to chłodzenie, szukałem informacji w internecie czy bez problemowo zmieści się do mojej obudowy jednak nic nie znalazłem. Czy ktoś z was ma Nzxt Apollo i tą Noctuę? Jeżeli tak to czy chłodzenie nie zawadza o boczną ściankę? NIby wymiarowo powinno być ok,ale nie ma to jak potwierdzenie w praktyce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio.k Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Powinno wejsć. Ja w tej budzie miałem Scythe Ninja 2 revB i tylko druty trzymające wiatrak na grzejniku delikatnie dotykały wentylatora na bocznej ściance. A wymiary obu schładzaczy są podobne. PS. Mam nadzieje ze nie masz budy w kolorze czarnym bo to pomyłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Dzięki za info :-) Budę mam w kolorze czerwonym :-) Niedawno zakładałem temat w sprawie jej malowania, może Ty coś wiesz :-) NZXT Apollo Red - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio.k Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 no niestety nie wiem nic o malowaniu. Ja moją sprzedaje bo kusz przyciąga nie samowicie a i paluchy ciągle widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Ok, dzięki za pomoc w temacie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...