Rael Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 (edytowane) Witam. Ze swoja klawiaturą (tani złom z supermarketu), mam taki problem że blokują się mi klawisze jeśli probuje wcisnąć kombinacje - dwie strzałki plus spacja (wyjątkiem jest kombinacja gora,prawo spacja oraz lewo prawo, spacja). Jak pisałem w innym temacie, wygrzebana z piwnicy stara klawiatura mechaniczna omija ten problem, ale jako że wymaga ona solidnej regeneracji jest to rozwiązanie na dalsza przyszłość(podłączyłem tez stara klawiaturę "higscreen" i problem jest identyczny - dokładnie te same kombinacje nie działają). Wiem, że istnieją bardzo drogie klawiatury z tzw. anti-ghostingiem czy też Nkey rollover, pozwalającym wciskać nieograniczoną liczbę klawiszy. Jednak nie stać mnie obecnie na zaopatrzenie się w klawiaturę za kilkaset złotych. Nie wymagam od klawiatury aby pozwala wsickac tak duże ilości klawiszy naraz - chodzi mi jedynie o te kombinacje strzałki + spacja. Czy ktoś z forumowiczow ma jakąś wiedzę jak to wygląda w klawiaturach średniej klasy (np tak klawa a4tech Klawiatura A4-TECH Klawiatura EVO XGame - Klawiatury dla graczy - Klawiatura A4-TECH Klawiatura EVO XGame - Klawiatury dla graczy - Agito.pl reklamowana jako klawiatura dla graczy). Może ktoś posiadający coś lepszego niż klawiatura za 10 zl z biedronki mógłby sprawdzić, jak to wygląda u niego :)? (np tym programem Keyboard test software - PassMark KeyboardTest ) Z góry dziękuje za wszystkie rady Edytowane 8 Września 2010 przez Rael Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...