iamthekacper Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 (edytowane) Witam mam problem z wyświetlaniem obrazu na monitorze LG 22"(1680x1050) w momencie gdy podłączony jest jeszcze tv 32" FHD - gdy ustawiona jest rozdziałka monitora (powiel te ekrany) to na Tv jest ok (poza tym ze jest obraz nie wyraźny a wynika to z nieodpowiedniej rozdzielczości) a na monitorze robi się załamanie obrazu tak jak w grach gdy wyłączymy Vsynch. W momencie gdy odepnę Tv jest git. Jak zrobię poszerz ekran to na TV leci FHD a na monitorze (który jest główny) pozostaje jego natywna i jest wszystko ok. Poszerzam ekran tylko jak odpalam filmy z kompa a na co dzień tylko monitora i trochę meczące to "łamanie". Win7 64 bit GTX260 pomoże ktoś?? Dodam że jak zainstalowałem starsze sterowniki to "zniekształcenie" przeskoczyło na TV Edytowane 4 Października 2010 przez iamthekacper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iamthekacper Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Dodam że takie coś dzieje się ogólnie w funkcji Clone. Nikt tego nie zauważył?? Sprawdzałem na 2x 19" i 19"+19" panorama i w kazdej konfiguracji to samo się dzieje- jeden z monitorów jakby nie nadąża z obrazem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...