Gość dawidwec Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 Witam. Jak w temacie, szukam klawiatury przewodowej do 200 zł, no powiedzmy 250 zł max. Chciałbym, żeby klawa była cicha i miała podświetlenie, ale bez tego ostatniego też się obejdzie :) Podajcie jakieś Wasze typy, może macie jakąś klawiaturę, którą warto kupić ? Razer Arctosa ? A może Sidewinder X4/X6 ? Z góry dzięki za podpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobikon Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 W tej cenie dla mnie idealna jest klawa od Logitecha. Nie wiem jak Ty, ale ta firma dla mnie jest królem w urządzeniach wskazujących od zawsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Razera sobie daruj, dość szybko wycierają się klawisze, i paskudnie to wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...