Skocz do zawartości
Sheep

Miejsce www na super moja stornke :P ....

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Szukam darmowego miejsca na www z obsluga mysql , php tak zeby na poczatek bylo z 30mb ( choc i 20 mb starczy )... dobre by byo zeby byla fajna domenka..... suzkalem na www.host.sk ale kurna zajete caly czas.....

gdzie zanjde cos dobrego i darmowego?? moze byc zagraniczne bylby formularz byl po ingliszu.....

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha a jakiegos darmowego radka bys nie chcial ;)

z darmowych co spelniaja takie kryteria to chyba najlepiej http://www.lycos.co.uk/ ale cos ostatnio nawalali wiec jak sam chcesz :)

w kazdym badz raize dzieki... wlasnie sprawdzam i wlasciwie bardzo fajny ten serwer.... mam nadizeje ze mnei nie wywala ob wtedy 6 z infy poleeeeeeeeeciiiiiiiii do kosza....... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazlem www.friko.pl nie jest zle... we wtoerk powinnem miec miejsce udostepnione......

aha jak an razie mam na wp.wp .....

stronka jest doslownie w wersji 0,1 ale jakos trzeba zaczac.....

w kazdym badz razie daje wam linka.....

http://strony.wp.pl/wp/hitshunter/Index.htm

nie wyzywajcie mnie!!! i nie komentujcie... komentarze przestawiam na wtorek gdy bedzie juz wersja 1.0 :D

a i nie odbierajce tego "Kij wam w oko!!" doslownie...... po prostu robilm test czy linki dzialaja i jeszcze tego txtu nie wywalilem....

koncze teraz logo...

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi