Radek2212 Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Witam. Czuję, że pytanie było już wiele razy ale goni mnie termin więc muszę zaufać ludziom z większym doświadczeniem aby potem nie mieć do siebie pretensji. Chcę kupić ruter z Wi-Fi, który posiada również modem dla NEO 1MBit taki, abym mógł ustawić że pakiety z gier FPS (C-S itp) będą najważniejsze i że jak mój ojciec będzie przeglądał allegro to żeby mi nie powodowało lagów. Przydałoby się również podzielenie pasma na zasadzie "Jeżeli oba komputery są włączone to dziel pasmo na połowę a jak tylko jeden to daj mu całe" Cena to max 260zł ale wolałbym wydać mniej ;-) Uprzejmie proszę o pomoc ponieważ nie posiadam żadnej wiedzy/doświadczenia w wyborze i działaniu tego typu sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Hmm... Jak nie zależy Ci na jakimś większym zasięgu, ani nie potrzebujesz większej prędkości (czyli N'ki 150/300Mbps), ani nie chcesz się bawić w alternatywny soft, to możesz kupić osobno modem - TD-8840, a do tego APPro 2405... Razem wyjdzie ~160zł, a możliwości podziału pasma masz ogromne... Przeglądnij sobie manuala, tego routerka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek2212 Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Dziękuję za pomoc, zabieram sie za zakupy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...