pawelw111 Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Chciałbym podpiąć dekoder neo pod monitor Gateway FPD2275W. W dekoderze jest wyjście hdmi, a w monitorze dvi. Czy da radę podczepić tak: Dekoder -> kabel hdmi -> przejsciowka hdmi na dvi -> monitor? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Powinna wystarczyc przejsciowka DVI-HDMI taka jak jest dolaczana do kart graficznych. Najlepiej pozycz od kogos i sprawdz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 (edytowane) Z taką przejściówką powinno działać (testowałem dekoder od C+ z Samsungiem 2232BW). Pozostaje kwestia aspektu obrazu, bo z tego, co wyczytałem, to ten monitor ma 16:10, a obraz z TV ma zazwyczaj 16:9, ew. 4:3. U mnie materiały z dekodera były chyba lekko zniekształcone. Edytowane 22 Września 2010 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Dzięki za pomoc ;) Na razie szukam pudła z liveboxa, bo chyba był tam kabel hdmi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...