007 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Do czego można wykorzystać system Dolby Pro Logic II lub gdzie były widoczne najlepsze efekty jego działania ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Sam se poszukaj :twisted: :D , ja szukałem i znalazłem (mam nadzieję, że to o co chodziło). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Do czego można wykorzystać system Dolby Pro Logic II lub gdzie były widoczne najlepsze efekty jego działania ? shame on you ;) pomęcz się sam, zbyt bardzo podobają mi się te głośniki żeby Ci jeszcze pomagać :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 hehe juz znalazlem mam nadzieje ze o to chodzilo widze ze konkurencja bedzie :P licze na wygranie :P na www.twojepc.pl tez jest konkurs te same glosniki :P heh moze sie uda :P powodzenia wam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...