habanero Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Szukam laserowej myszki bezprzewodowej z nano odbiornikiem. Chcialbym zeby miala jak najwiecej przyciskow. Lubie grac w gry MMO a duza liczba przyciskow znacznie ulepsza gre ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Przewodowa: CM Storm Inferno ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
habanero Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 bardzo mi zalezy na bezprzewodowej :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobikon Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Kupuj bez wahania ten model. Myszka jest wygodna i precyzyjna. Efekt budzenia praktycznie niezauważalny. Względne wady, to duży odbiornik, brak możliwości umieszczenia obiornika w spodzie myszki, mała waga. To ostatnie kwestia prefernecji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 (edytowane) Jeśli jeszcze aktualne to zdecydowanie Logitech M705 Marathon. Może nie powala ilością przycisków (3, nie licząc tego w rolce i głównych), ale ma nano odbiornik chowany wewnątrz, trzyma bardzo długo na bateriach, jest całkiem wygodna moim zdaniem. Nie mam nic do zarzucenia w kwestii precyzji. Edytowane 3 Grudnia 2010 przez QrVicH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaMiK_ Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Tak podłącze się do tematu, także szukam bezprzewodowej, ilość przycisków nie jest najważniejsza, nie potrzeba zbyt wiele, ważna kwestia właśnie nano odbiornik. I tu pytanie czy istnieje jakiś bezprzewodowy odpowiednik ze stajni Logitecha G500? Bo zastanawiam się właśnie między G500 a M705 z tym że boli mnie fakt iż g500 jest na smyczy jednak, a jaka jest długość jej przewodu tak +/- ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...