Skocz do zawartości
_Vip_

problem ze sterami do HP'ka 5550

Rekomendowane odpowiedzi

wlasnie kupilem ta drukare i jest naprawde cacy,ale mam jeden problem.Mam zainstalowane najnowsze stery ze strony HP'ka pod winXP w wersji polskiej,a jak klikne na preferencje drukarki jest w cholere ruskich literek i znakow zapytanie :? niby maly problem ale jednak fajnieby bylo miec wszystkie ustawienia drukarki w zrozumialym jezyku.Sprawdzalem stery z CD i jest to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra polskie literki juz mam.teraz tylko musze cos wykombinowac,bo wykrywa mi drukare przy kazdym uruchomieniu systemu

Sprawdz jaka drukarka zostala zainstalowana. U mnie po zainstalowaniu "najnowszych" sternownikow ze strony HP zamiast 5550 zainstalowala sie 845 i system caly czas wykrywal i chcial instalowac drukarke...

Pomogla instalacja sterownikow dostarczonych z drukarka, teraz mam 5550 i system juz sie nie "rzuca"...

PS. Drukarka ma fajna fukcje, bo wlaczeniu odpowiedniej opcji, sama sie wylacza...koniec z duzymi rachunkami za prad ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czemu, ale cos mnie pokusilo i sprawdzilem czy na stronie www.hp.com sa polskie sterowniki dla tej drukarki i...

http://h20015.www2.hp.com/en/softwareDownl...c=en&sw_lang=pl

prosze nie dziekowac 8)

PS. tak, zgadza sie te sa oznaczone numerkiem 7 z bajerem ;) a dokladnie 7.1.0 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi