_Vip_ Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 wlasnie kupilem ta drukare i jest naprawde cacy,ale mam jeden problem.Mam zainstalowane najnowsze stery ze strony HP'ka pod winXP w wersji polskiej,a jak klikne na preferencje drukarki jest w cholere ruskich literek i znakow zapytanie :? niby maly problem ale jednak fajnieby bylo miec wszystkie ustawienia drukarki w zrozumialym jezyku.Sprawdzalem stery z CD i jest to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 dobra polskie literki juz mam.teraz tylko musze cos wykombinowac,bo wykrywa mi drukare przy kazdym uruchomieniu systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 dobra polskie literki juz mam.teraz tylko musze cos wykombinowac,bo wykrywa mi drukare przy kazdym uruchomieniu systemu Sprawdz jaka drukarka zostala zainstalowana. U mnie po zainstalowaniu "najnowszych" sternownikow ze strony HP zamiast 5550 zainstalowala sie 845 i system caly czas wykrywal i chcial instalowac drukarke... Pomogla instalacja sterownikow dostarczonych z drukarka, teraz mam 5550 i system juz sie nie "rzuca"... PS. Drukarka ma fajna fukcje, bo wlaczeniu odpowiedniej opcji, sama sie wylacza...koniec z duzymi rachunkami za prad ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 uf teraz widze, musialo stac sie to niedawno, dali nowe sterowniki, poprzednie byly oznaczone numerem 4.3..., teraz mam juz najnowsze, jak zwykle bywa ze sterownikami do drukarek nic sie nie zmienilo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 nie wiem czemu, ale cos mnie pokusilo i sprawdzilem czy na stronie www.hp.com sa polskie sterowniki dla tej drukarki i... http://h20015.www2.hp.com/en/softwareDownl...c=en&sw_lang=pl prosze nie dziekowac 8) PS. tak, zgadza sie te sa oznaczone numerkiem 7 z bajerem ;) a dokladnie 7.1.0 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...