Qps Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Szukam klawiatury do 100 złotych, która będzie czarna (pasowała do Razera DA i LG W1943SS). Będę nią głównie grał, zależy mi na rozmieszczeniu klawiszy w 3 kolumnach (klawiatura, strzałki, numpad). Mogą mieć niski lub wysoki skok. Ważne też jest, żebym guzika nie musiał klikać centralnie w środek aby zaskoczyło. Teraz mam A4tech KBS-21 i guziki się ładnie wciskają, nawet lepiej niż w A4tech KL-23MU, pomimo że ta druga ma niski skok. Przydały by się też multimedialne, najbardziej zależy mi na przyciszaniu i pogłaśnianiu. Faliste odpadają, tak jak jakieś no-name typu Omega. Musi być przewodowa. Zastanawiałem się nad Ultrax, macie może jakieś inne typy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Mam ultrax i nie brak mi niczego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...