wysokocukrowy Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 Planuję w niedługim czasie zakup laptopa i oto czego oczekuję: Najwyższa jakość wykonania Długa praca na baterii, nie stawiam minimum Małe rozmiary, ekran też Musi mieć jakieś wyjście obrazu (najlepiej HDMI lub DVI, może być też D-Sub lub Component) Wydajność na dostatecznym poziomie, nie musi to być i7, ale nie chcę też znowu Atoma Napęd optyczny nieobowiązkowy Cena do 4.000, bez systemu Jestem na 99% zdecydowany na Asusa PL30Jt, w razie gdyby trzeba ciąć koszta to Dell Vostro 3300. Każda propozycja mile widziana. Pozytywne wrażenie robią na mnie również Sony i Fujitsu-Siemens, ale raczej lepszym wyborem (IMHO) jest Asus lub Dell. Z góry dziękuję za porady! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 PL30JT polecam. W swojej klasie świetny sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobikon Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Chyba wszyscy się zgadzamy, żeby brać ten model. Świetny sprzęt - mam mój kuzyn i jak sobie trochę na nim porobiłem to aż miło! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...