tommymm Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Mam zamiar pozbyc sie swoich starych glosnikow creativa i kupic cos nieco lepszego. Zastanawiam sie nad microlabami solo 6c lub 7c. Chociaz te ostatnie moga przerazac troche rozmiarami. Obecnie mam pokoj okolo 10m2, ale za jakis czas planuje zmienic go na nieco wiekszy. Do glosnikow bede musial zakupic zewnetrzna karte dzwiekowa na usb, bo korzystam z lapka. Slucham roznej muzyki z nacickiem na roka, nie jestem jakims wielkim fanatykiem poteznych basow, ktore zatrzesa pokojem :) Ktore glosniki z wymienionych polecacie 6c/7c, a moze jakas inna firme? Na jaka karte sie zdecydowac? Na calosc mam zamiar poswiecic jakies 600 - 1000 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 możesz <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> microlaby i odrazu powymieniac w nich wszystkie MARNE W PYSK przewody oraz potencjometry - dopiero wtedy będą coś więcej warte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommymm Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 możesz <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> microlaby i odrazu powymieniac w nich wszystkie MARNE W PYSK przewody oraz potencjometry - dopiero wtedy będą coś więcej warte W ten sposob stracilbym najprawdopodobniej gwarancje. To jakie glosniki polecasz, tak aby nie ingerowac w elektronike i kable glosnikow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommymm Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 A co powiedzielibyscie na glosniki Alesis M1 Active 520? To zupelnie inna pulka cenowa, tak wiec bede musial dorzucic troche kasy. Jaka karte na usb do takich glosnikow nalezaloby kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 jesli juz to MKII ale one z kolei są przebasowane...520 to lipa lepiej poszukaj a niedrogo nawet uzywane mozna trafic Behringer Thruth 2031A...alesisa nawet nie tykaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...