m4r Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 (edytowane) Cień dobry Państwu. Jako że właśnie dzisiaj moje wysłużone słuchawki kablowe odmówiły posłuszeństwa (przerwał się kabel przy samym mikrofonie), naszła mnie niecna myśl, żeby zamienić je na jakieś bluetooth. Kabel po paru latach użytkowania najzwyczajniej w świecie męczy- wtyczka się potrafi odpiąć w kieszeni, do tego przydługi potrafi się np. zaplątać w pasy w aucie, etc. Ogólnie - mam go dość. Jako że sobie upatrzyłem niby hbh-ds220 (stereo, słucham czasem muzyki), przydałaby się opinia kogoś, kto na nich działał. Tzn - konkretnie- jak z jakością dźwięku i zasięgiem? Nie bardzo mam możliwość sprawdzenia ich gdziekolwiek przed kupnem. Do tej pory bawiłem się tylko mono od motoroli i nawet mi się podobały. .:.:ed:.:. Dobra, nieważne. Gdyby ktoś był ciekawy- kupiłem w końcu MW600 (z radiem). Działają super, jedyny minus to przetworniki, które imo mogłyby być lepsze (szczególnie niskie tony). Ale można je wymienić, więc to średni problem. Edytowane 14 Października 2010 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...