peter.a Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Witam Mam pewien problem. Mianowicie chciałem podłączyć neo na laptopie u znajomej. (vista home 32) Sterowniki zainstalowałem poprawnie(przynajmniej tak mi się wydaję :) ), po skonfigurowaniu połączenia i próbie zalogowania się do neo cały czas "nie przechodzę" przez rejestrowanie nazwy użytkownika i hasła. Nie mam pojęcia co jest grane, na kompie z xp który stoi obok wszystko jest skonfigurowane identycznie i na nim internet działa. Jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 (edytowane) Instalowałeś stery z płyty ? I czy przypadkiem podczas instalacji nie miałeś do wyboru kilku opcji odnośnie "typu" sterowników ? Edytowane 11 Października 2010 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Instalowałem ze strony sagema. Tak był wybór typu i była to dość długa lista. Szczerze mówiąc nie wiedziałem jaki typ ustawić więc dałem pierwszy z listy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 (edytowane) Instalowałem ze strony sagema. Tak był wybór typu i była to dość długa lista. Szczerze mówiąc nie wiedziałem jaki typ ustawić więc dałem pierwszy z listy. Daj tą opcje w których masz VPI=0 VCI=35... A dokładniej; to PPPoE LLC 0/35 lub PPPoA VCMUX 0/35 Edytowane 12 Października 2010 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Działa. :) Wielkie dzięki za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...