Vengeance Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 qrde... juz wymiekam... utawiale ta AA i anisio i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> dalej mam lagi... a najglupsze jet to ze one pojawiaja sie po okolo 20-30 sekundach... jak wyjezdzam z bazy jes ok po 20-30 sekundach lagi... jak myslicie stery Omegi co pomogą :?: dokladnie tak samo mam , stało sie to po zmianie z 2.5 na 3.4 spruboj znalezc Catalizatory 2.5 , powiedz czy pomoglo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 U mnie chodzi całkiem przyzwoicie na Catalystach 3.4. A przecież proca mam cienkiego! Myślę, ze stery od grafy akurat prawie nic tu nie zmieniają! Przy limicie kaltek przez większość czasu mam ok.30. Raczej nie spada poniżej 20... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadful_baby Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 qrde... juz wymiekam... utawiale ta AA i anisio i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> dalej mam lagi... a najglupsze jet to ze one pojawiaja sie po okolo 20-30 sekundach... jak wyjezdzam z bazy jes ok po 20-30 sekundach lagi... jak myslicie stery Omegi co pomogą :?: dokladnie tak samo mam , stało sie to po zmianie z 2.5 na 3.4 spruboj znalezc Catalizatory 2.5 , powiedz czy pomoglo uuu troche to potrwa 30mb... moze sie dzis wyrobie ale nie wiem... slabiutki transfer... oprocz grafy mam jeszcze drnia 1200 i 256ddr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 qrde... juz wymiekam... utawiale ta AA i anisio i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> dalej mam lagi... a najglupsze jet to ze one pojawiaja sie po okolo 20-30 sekundach... jak wyjezdzam z bazy jes ok po 20-30 sekundach lagi... jak myslicie stery Omegi co pomogą :?: dokladnie tak samo mam , stało sie to po zmianie z 2.5 na 3.4 spruboj znalezc Catalizatory 2.5 , powiedz czy pomoglo uuu troche to potrwa 30mb... moze sie dzis wyrobie ale nie wiem... slabiutki transfer... oprocz grafy mam jeszcze drnia 1200 i 256ddr... mi sie tam nie spieszy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ja mam copawda Radeona 9000 ale i tak powiem jak mi gta:vc chodzi a mianowicie 1024x768x32 i full plynnie :) a gta 3 juz przycina i ciagle chaczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadful_baby Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 sciaglem te 2.5 i doopa jaki blad podczas instalacji... cionglem omegi i patrze i... po ~30sek. dalej chaczy ale :D po jakies kolejnych 30 sek. przetaje chaczyc 8O :D juz nie to qrde bawi, a nie martwi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...