pavełek Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Mam okazję dopłacić 40 zł oddać swojego Radka i i mieć 9100 8) czy warto??????? nawet jeśli ma 64 bit????????? (ale tego jeszcze nie wiem bo nie miałem go w rękach) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Jeśli ma 64bit to nie warto. Wogóle karty 64bit to szajs mają osiągi o połowe gorsze niż pełne wersje chyba że będzie grał w 16bit to wtedy jako tako chodzą. Ale w twoim przypadku wartu jedynie jeśli by to była wersja 128bit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Popieram. Jeśli to 64bit to nie warto, a na 128 jak najbardziej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 popieram kolegow nic dodac nic ujac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Karta osztuje 362 zł w sklepie :twisted: to chyba nie dużo? no i jakie taktowanie ma mieć ten Radek bo wiem że czasami są zaniżane :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Karta osztuje 362 zł w sklepie :twisted: to chyba nie dużo? no i jakie taktowanie ma mieć ten Radek bo wiem że czasami są zaniżane :cry:www.esc.pl 128BIT Sapphire 345zł taktowanie 250/230 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgadzam sie z przedmowcami - jak 128bit to warto. Jakiej firmy ten 9100 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgadzam sie z przedmowcami - jak 128bit to warto. Jakiej firmy ten 9100 ? Mnie pytasz 8O :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgadzam sie z przedmowcami - jak 128bit to warto. Jakiej firmy ten 9100 ? W rękach tylko cennik :cry: i możliwość oddania swojego za tego 9100 8) jutro pójdę i wszystko zbadam dokładnie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgadzam sie z przedmowcami - jak 128bit to warto. Jakiej firmy ten 9100 ? Mnie pytasz 8O :?: przeciez cie nawet nie zacytowal więc o co ci chodzi ? :wink: szukasz zaczepki :wink: :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Vengeance w sumie to się nie cytuje posta który jest ostatni tylko się odpisuje, wiec czasem neiwiem co i jak :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...