Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje sobie wlasnie pamieci zmienic bo mysle ze przy podkrecaniu to one nie wyrabiaja, max stabilnie 147, pojdzie na wiecej ok155 ale zaraz zwiecha, podwyzszenie napiecia na ramach tylko pogarsza sprawe..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Potrzebuje sobie wlasnie pamieci zmienic bo mysle ze przy podkrecaniu to one nie wyrabiaja, max stabilnie 147, pojdzie na wiecej ok155 ale zaraz zwiecha, podwyzszenie napiecia na ramach tylko pogarsza sprawe..

Soltek Sux. Ta DRV5 jest bardzo nie udana do krecenia FSB powyzej 150mhz sa juz problemy przeczytaj sobie w reckach tej plyty to nie wina ddrow! tylko plyty ta jest strasznie shitowa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli krecisz FSB to tylko epox wiem bo mialem. Tris nie smiej sie z mojego solteczka :) Chcesz porownac wyniki w jakims benchu?? Tylko ty i ja :P. Pamieci kupuj na allegro od kskiba pozadny gosc ma swoj sklep nigy nikogo nie oszukał!!! 256MB Samsung 2700 TYLKO 299ZŁ!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli krecisz FSB to tylko epox wiem bo mialem. Tris nie smiej sie z mojego solteczka :) Chcesz porownac wyniki w jakims benchu?? Tylko ty i ja :P. Pamieci kupuj na allegro od kskiba pozadny gosc ma swoj sklep nigy nikogo nie oszukał!!! 256MB Samsung 2700 TYLKO 299ZŁ!!!

Ale ja i tak FSB nie krece bo za maly przyrost mocy jest w stosunku 166 a 133 FSB, a jak dysior padnie to kicha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...