Jacka Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 (edytowane) Witam! Posiadam bramkę adsl Linksys WAG200G-EU i chciałbym podłączyć ją jako router dzielący sygnał z UPC na dwa komputery za pomocą kabla. Zostawiłem więc wejście rj11 puste, zaś pod rj45 - wyjście ethernet 1 podłączyłem kabel z modemu, zaś do 2 i 3 kable idące z 2 komputerów. W konfiguracji routera ustawiłem Bridge Mode Only, lecz nadal coś nie działa - internet działa tylko na tym komputerze, który jako pierwszy został uruchomiony, więc podejrzewam, że sygnał nie jest dzielony tylko idzie po prostu przez router dalej do jedno z komputerów. Co powinienem zrobić? Za każdą pomoc będę bardzo wdzięczny. Edytowane 18 Października 2010 przez Jacka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Dodaję screeny z panelu konfiguracyjnego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...