lukczas Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Witam niedawno przezucilem sie z gf2ti na herca 9100 i zachcialo mi sie popatrzec na to wslawione juz filtrowanie x16 :-). Ale co sie okazalo: wyprobowalem juz 3 rodzaje catalistow i w zadnej grze pod d3d nie udalo mi sie zobaczyc wlaczonego filtrowania. Wyprobowalem takie giery jak BF1942, SprintelCell, Vietcong, DeltaForceBHD, GTA3. Zmiana poziomu od 1-16 nic nie daje, jest zawsze wylonczone. Jesli chodzi o opengl to mam tylko 1 gre i jest to Half-Life na ktorej filtrowanie dziala. I stad moje pytanie jak mam je wlonczyc zeby bylo wlonczone :-). pzdr Lukas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 normalnie w opengl i direct3d zaznaczasz ptaszkiem "ustawienia urzytkownika" potem przy anizo ma niebyc ptaszka, a suwaczek na max w prawo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 zarty sobie robisz czy jak, ustawieniami catalistow bawilem sie cale 2 dni i nic z tego nie wyszlo a czy pasek jest ustawiony na 16 czy na 2 to w d3d nic to nie daje, wyglada jak by byl na off. pzdr Lukas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 zarty sobie robisz czy jak, ustawieniami catalistow bawilem sie cale 2 dni i nic z tego nie wyszlo a czy pasek jest ustawiony na 16 czy na 2 to w d3d nic to nie daje, wyglada jak by byl na off. pzdr Lukas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 nierobie sobie zartow, poprotu tak mam ustawione i dziala....., musi dzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 no to kurde nie wiem co jest, kumpel ma 8500 xpertvision i u niego jest to samo wiec to raczej nie jest wina herca, a juz mialem zamiar przefleszowac go na 8500 pzdr Lukas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...