Kaeres Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Łącznie stałe 8Mb/s z INTERNETII (formely Airbites / formely Rybnet). Stacjonarny po kablu, lapek po WLAN (WiFi) i nBox z podłączonym access pointem (czyli też WiFi). Trzy pytania. 1. Czy to będzie fungować ? 2. Obojętnie jaki AP będzie z tym współpracował ? 3. Czy jest trwały bo kupuję go jako nieużywany ale bez gwary. Za odpowiedzi i porady będę wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Jest beznadziejny, ma beznadziejny support i beznadziejną realizację gwarancji (o ile posiada), z doświadczenia mojego i kolegów w branży najmniej przez nas polecany i sprzedawany wyłącznie na upór klientów. Weź lepiej tańszego tp-linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 (edytowane) Wow, dzięki za tak drastyczne zniechęcenie mnie to zakupu :) Jeszcze ktoś to potwierdzi ? Support rzeczywiście kiepski bo nie mogę nawet na necie znaleźć firmwire do tego. Na razie po WiFi leci pełne łącze ale nie potrafię rozdzielić tego na stacjonarkę i WiFi. Mam dostać płytkę CD z oprogramowaniem bo gdzieś się zawieruszyła i tylko po sprawdzeniu jak śmiga rozpatrzę czy go brać czy nie. Za 100zł mówisz, że się nie opłaca tego nowego routerka brać ? Edytowane 19 Października 2010 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Heh pierwsza odpowiedź powinna paść - ten router nie może działać na łączu innym niż telefoniczne - idealne do neo. Dziękuję za uwagę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...