lubmich Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 tzn. zejdę do piwnicy sprawdzić co mam. Zastanawiałem się czy nawet brzeszczotem nie jest to do zrobienia.... (napewno większe będą odstępy - brzeszczot jest dość szeroki) Ale jest szansa na lepsze narzędzia, muszę ruszyć do znajomych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Z czego chcesz zrobić top? Nie wiem ile... Rzuć cene! Jeśli będzie atrakcyjna to napewno go biore, ale w takim wypadku musiałyby być zlączki pasujące do moich węży 12/16. Jestem raczej zdecydowany, bo juz mam gotowy prawie cały układ, a nie mam bloku :( A jestem raczej pewny, że wydajność będzie conajmniej dobra ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g71a Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 sinus: w projekcie były złączki 10/12, jesli jesteś chętny zrobię nowy top ze złączkami 12/16. Top będzie z pleksy 20 mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 No to jak z ceną? Bo jestem bardzo chętny na ten blok :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g71a Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 No to jak z ceną? Bo jestem bardzo chętny na ten blok :wink: nie na forum, jeśli ktoś zainteresowany jest blokiem niech przyśle mi maila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Topic juz troche starawy, ale jesli mialbys mozliwosc g71a wzucic gdzies indziej fotki twoich bloczkow, bo sie juz nie wyswietlaja. Byl bym bardzo wdzieczny, chcialbym zobaczyc twoje dzielo ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g71a Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Sorry, pomysł zabawy w robienie bloczków zarzucony. Myślę, że w najbliższym czasie do niego nie wrócę. Brak czasu :( i funduszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...