Mufta Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Ktos juz robil??? Mozna jakis link do opisu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 nic nie wiadamo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitman Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Hmm.... czy to ma oznaczać , ze wszyscy mają 8rda(+) że nie robią na 8rda3 modów :?: Myślę, że nie. Sądząc po liczniku wyświetleń twojego postu, myślę Mufta, ze wszyscy czekają aż przetrzesz szlak i zrobisz to pierwszy a potem w ślad za tobą inni ruszą lawinowo. Analogicznie jak z vdd modem Raptora na 8rda+. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 i tak tez chyba bedzie juz na ang. forach co nieco znalazlem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Mufta - nie miałem w rękach 8RDA3 ale chyba nie zmienili tak wiele w konstrukcji - wiec powinny działać te same mody co do 8RDA :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Jutro podskocze po rezystorki i od czegos czeba zaczac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitman Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Tylko nie zapomnij wziąć więcej bo moja mobo czeka na kolejne mody :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...