Felson Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 pcprojekt 8O a słyszałem ze to w miare solidny sklep :? a nie da sie tej plomby jakoś zyletką podważyć, albo jakimś alkoholem odkleic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 _Ice: jest jeszcze mozliwosc klucenia sie o to ze w tym kompie wogole nie miales zadnych plomb nalepionych. ale to juz gadka dla ludzi posiadajacych dar przekonywania wiec jesli jestes w stanie to sprobuj ;) powodzenia zycze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ice Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Hmmm wiecie co wam powiem sticker sklepu nie jest ruszony tylko sticker producenta...mam jeszcza trzy zasialcze (feel i Max power) i co się okazuje sa na nich stickery tylko w takich miejscach ze nawet jak rozkrecisz zasilacz to go nie uszkodzisz :) Wychodzi na to ze pożadna firma to jest jedanak poządna firma a nie tam jakiś badziewny codegen (i tak już sie wyłuchałem dośc komentarzy na ich temat) Teraz zasiadam do Corela i twore nowy sticker :) nie jest on szczególny ma tylko numer s/n rok zakresony i miesiac :) kaszka z mleczkiem i zanosze im calego kompa zoabczymy jak to będzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ice Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 ..jest mały problem nei moge znaleźć nigdzie takiego paipueru co by mozna na nim wydrujowac lądnie sticker.może ktoś wie gdzie taki paipier moge dostac?? A tak na marginesie...zasilaz naprawilęm już sobie sam a uszkodzenie tego wszystkoego było bardzo błache mianowicie za słabo była przylutwana cewka...i dlatego tak brzęcząło bo było zwarcie. Ceweke ladbnie polutowałem i wsio działa napicie pomierzyłem i wszystko się zgadza, a co do płyty po włozeniu wtyczki do kontaktu (nie wazne na jkaim zasialczu) sama sie uruchamia i po 8 sekundach wyłacza się, a z procesorem tak samo tylko ze po ok 5 sekundach sie wyłacza...Mam jeszzce jeden pomyśł zeby zanieść samą płyte z prockiem i powiedizec ze spalilą sie mi płyta a procesro spalil sie z nią a dysk twardy zaniesie mi mój kumpel co by nie było podejrzane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 cooler odpadł od proca :D na szcześcnie to była nieśmiertelna Celina500. Spieniłem się no i powiedzieli że mogą mi dać osobną gwarancje ale wtedy ograniczą mi jak okres z 1 roku do 12 miesięcy. LoL napisz w którym sklepie takie luje pracują :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Bi Comp na Piastowskiej nie polecam chyba że lubisz wystawiać szczęście na prube. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...