Skocz do zawartości
_Ice

Kompletna klapa...wszystko spalone..POMOCY!!

Rekomendowane odpowiedzi

_Ice: jest jeszcze mozliwosc klucenia sie o to ze w tym kompie wogole nie miales zadnych plomb nalepionych. ale to juz gadka dla ludzi posiadajacych dar przekonywania wiec jesli jestes w stanie to sprobuj ;) powodzenia zycze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm wiecie co wam powiem sticker sklepu nie jest ruszony tylko sticker producenta...mam jeszcza trzy zasialcze (feel i Max power) i co się okazuje sa na nich stickery tylko w takich miejscach ze nawet jak rozkrecisz zasilacz to go nie uszkodzisz :) Wychodzi na to ze pożadna firma to jest jedanak poządna firma a nie tam jakiś badziewny codegen (i tak już sie wyłuchałem dośc komentarzy na ich temat) Teraz zasiadam do Corela i twore nowy sticker :) nie jest on szczególny ma tylko numer s/n rok zakresony i miesiac :) kaszka z mleczkiem i zanosze im calego kompa zoabczymy jak to będzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..jest mały problem nei moge znaleźć nigdzie takiego paipueru co by mozna na nim wydrujowac lądnie sticker.może ktoś wie gdzie taki paipier moge dostac?? A tak na marginesie...zasilaz naprawilęm już sobie sam a uszkodzenie tego wszystkoego było bardzo błache mianowicie za słabo była przylutwana cewka...i dlatego tak brzęcząło bo było zwarcie. Ceweke ladbnie polutowałem i wsio działa napicie pomierzyłem i wszystko się zgadza, a co do płyty po włozeniu wtyczki do kontaktu (nie wazne na jkaim zasialczu) sama sie uruchamia i po 8 sekundach wyłacza się, a z procesorem tak samo tylko ze po ok 5 sekundach sie wyłacza...Mam jeszzce jeden pomyśł zeby zanieść samą płyte z prockiem i powiedizec ze spalilą sie mi płyta a procesro spalil sie z nią a dysk twardy zaniesie mi mój kumpel co by nie było podejrzane :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cooler odpadł od proca :D na szcześcnie to była nieśmiertelna Celina500. Spieniłem się no i powiedzieli że mogą mi dać osobną gwarancje ale wtedy ograniczą mi jak okres z 1 roku do 12 miesięcy.

LoL napisz w którym sklepie takie luje pracują :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...