waldiosa Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 (edytowane) Witam Potrzebuję kupić monitor LCD, najlepiej 24" lub 23" w cenie do 900 zł. Ze względu na niewielki pokój zdecydowałem się nabyć model z tunerem TV. Warunki konieczne: musi posiadać tuner TV (analogowej i cyfrowej), wejście cyfrowe oraz wyświetlać obraz w formacie FullHD (ale to już chyba prawie standard). Zastanawiam się nad czterema modelami, ale może usłyszę inne propozycje. Z tych które wymieniłem ASUS jest największy i paradoksalnie najtańszy! Który będzie najlepszy do przeglądania internetu, filmów z PC i TV, i czsami do grania. Ważne są dla mnie: jakość wyświetlania obrazów statycznie i dynamicznie, naturalne barwy, ergonomia i wyposażenie - również w przydatne funkcje. W nawiasach ceny. 1. Asus 24T1E ( 23,6" - 734 zł) 2. LG Flatron M2362D ( 23" - 844 zł) 3. Samsung SyncMaster P2370HD ( 23" - 855 zł) 4. LG Flatron M237WDP ( 23" - 889 zł) Proszę o pomoc w wyborze i szybkie odpowiedzi. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Edytowane 28 Października 2010 przez waldiosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...