raki Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Mam pytanko!! Chcę sobie założyć stałe i oto znalazłem taką firmę www.alfa.pl! I jeszcze jedno... który abonament lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 49 czy 59?? Odczuję dużą różnicę pomiędzy 128kb a 256kb??? Z góry dzięki za odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 w sumie różnica w cenie tylko 10 zł a w prędkosci 2x zależy czy lubiisz ściagac sobie rożne rzeczy (tzn lubisz piracić) :D czy wolisz czaty itp..:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 No w sumie lubie piracić... ale na modemie to co ja tam moge sobie ściągnąć?? Zbyt drogi i wolny interes.. Jeszcze jedno pytanko: Jaki miałbym średnoi transfer przy sciaganiu jeśli wybiore 256kb?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Jeszcze jedno pytanko: Jaki miałbym średnoi transfer przy sciaganiu jeśli wybiore 256kb?? ja tez mam łącze 256 kb/s i wyciąga 30 kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Jeszcze jedno pytanko: Jaki miałbym średnoi transfer przy sciaganiu jeśli wybiore 256kb?? ja tez mam łącze 256 kb/s i wyciąga 30 kb/s W sumie spodziewałem się czegoś lepszego... ale przerzucić sie z 3-5 kb/s na 30kb/s to już coś... Różnica bedzie zauważalna :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 za 10zl bierz 256 :!: ja mam neo+ czyli 512 i wyciagam ~54-57KB/s wiec Ty wyciagniesz polowe, a moze troche wiecej :P za taka kase lepiej brac szybsze :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 256 kb/s za 59 zlotych bez gadania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Dzięki za odpowiedzi... na bank wezmę 256!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...