ChiliPalmer Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Witam, chciałem reaktywować stary komputer, który leży i kurzy się niepotrzebnie w szafie. Jego jedynym problemem jest brak zasilacza. Próbowałem dowiadywać się na ten temat, w różnych sklepach ale nie jest to typowy Asus i nikt nie miał pewności jakiego zasilacza użyć. Oznaczenia na jego obudowie to S96J, znalazłem na forum tematy z recenzjami: [recenzja] Asus S96j Barebone - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Może ktoś posiada jeszcze taki na stanie i wie jaki zasilacz do niego dobrać ? Myślałem nad zasilaczem uniwersalnym ale użytkowałem 2 takie i byłem strasznie zawiedziony pomimo ich wysokiej ceny. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Wg sprzedawcy taki ORYGINALNY ZASILACZ ASUS 19V 4,74A S96S Z96S S96J (1291976761) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 (edytowane) Większość asusów/asusteków i podobnych(compale) ma takie samo gniazdo zasilania, więc pasuje prawie kazy 'asusowy' zasilacz 19V 4.74A(lub wiecej) Edytowane 9 Listopada 2010 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...