evilday Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam, po uruchomieniu komputera pojawia sie czarny ekran, bios informuje jednorazowym piszczeniem i przestaje. komputer pracuje ale karta graficzna przestaje chodzić( wiatraczek sie nie kręci ) Zasilacz jest sprawny, karta graficzna jest sprawna i ramy też bo sprawdzałem. Nie wiem czy jest spalony procesor czy płyta główna, bo znalazłem pod płytą mały pędzelek, ktoś musiał widocznie go wrzucić i on zrobił prawdopodobnie zwarcie takie jest moje przypuszczenie bo był on aluminiowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam, po uruchomieniu komputera pojawia sie czarny ekran, bios informuje jednorazowym piszczeniem i przestaje. komputer pracuje ale karta graficzna przestaje chodzić( wiatraczek sie nie kręci ) Zasilacz jest sprawny, karta graficzna jest sprawna i ramy też bo sprawdzałem. Nie wiem czy jest spalony procesor czy płyta główna, bo znalazłem pod płytą mały pędzelek, ktoś musiał widocznie go wrzucić i on zrobił prawdopodobnie zwarcie takie jest moje przypuszczenie bo był on aluminiowy Cóż w tej sprawie chciałbyś innego zrobić niż przetestować inną płytę główną? :) Najpierw zresetuj pamięć CMOS, osobiście wątpię, żeby to coś mogło dać, ale zawsze warto spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati.08 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Oddawałeś go do serwisu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel96 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Pewnie przez ostatni miesiąc rozwiązał problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...