bjkuba Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 (edytowane) Witam Mam modem Motorola SURFboard SB5101 2 komputery w domu, jeden podłączony do modemu przez zwykly kabel i tu jest wszystko wporzadku prędkość 25Mb/s Drugi komputer natomiast mam podłączony do modemu przez usb i tu jest problem bo maxymalną prędkość jaką osiągam to 6Mb/s Czy jest jakis sposob zeby temu zaradzic, zeby przez usb tez lecialo w max predkosci? Mam della inspiron 1520, we właściwosciach modemu w panelu sterowania jest prędkość: 12,0Mb/s czyli tak jakby modem byl pod usb 1,1 Przy przełączeniu na ethernet we właścwosciach karty sieciowej jest 100Mb/s i tu osiagam to 25Mb/s jednak przez usb nie mam pomyslu jak to zrobic Edytowane 13 Listopada 2010 przez bjkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Takie modemy maja wlasnie port USB1.1. Jezeli chcesz miec pelna predkosc to oba komputery musisz podlaczyc przez ethernet. Dokup router. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...