Skocz do zawartości
brolly666

Jaka karta dźwiękowa pod Logitecha Z 5500?

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie jak w temacie. Obecnie posiadam zintegrowaną kartę Realteka HD, jednak chciał bym coś lepszego może Xonar DG 5.1 lub jakaś X-FI? Dodam, że głównie gram na Xboxie więc karta głównie do oglądania filmów i słuchania muzyki różnego gatunku. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz poczekać na więcej opinii ;) Jednak szwagier ma pod tą kartę kino domowe porządne podłączone i nic dodać nic ująć, muza, filmy rewelka, jednak chyba największe pazury pokazuje karta właśnie w gierkach. Więc jeśli nie grasz to być może stykłoby Ci coś tańszego ;)

Edytowane przez DejwiT11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie czytałem recenzje karty i jest bardzo zachwalana więc raczej zdecyduje się na Xonara DX/XD. Tylko teraz podłączyć go do głośników normalnymi kablami analogowymi czy poprzez kabel optyczny a np Xboxa analogowymi? W tej chwili mam odwrotnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Podepne sie pod ten temat bo tez zamierzam kupic sobie taki zestaw glosnikow ale nie wiem czy podlacze go do swojego laptopa:/ Moj laptop to Asus A7Jc z karta Realtek HD ale nie widze optycznego wyjscia, z ktorym podlaczyl bym Logitecha... Jedynie przy gniezdzie sluchawkowym jest opis S/PDIF - czy to gniazdo wystarczy zeby podpiac glosniki i miec dziek 5.1? Prosze o odpowiedz..

Edytowane przez blaade2010

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi