rmX Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 (edytowane) Witam, Planuje zakup monitora 24" z rodzielczoscia koniecznie 1920x1200. Monitor bedzie podpięty do lapka i wykorzystywany głownie do gry w pokera online ale również do przeglądania internetu, sporadycznie jakiejś gierki typu counter strike 1.6 i cos z nowosci ktore sie pojawiają typu nfs. Z racji na przeznaczenie monitora zalezy mi najbadziej na cenie gdyz nie bede bawił sie photoshopem etc. oraz na tym aby oczy sie jak najmniej meczyly przy dlugim przesiadywaniu przed monitorem, ale to juz bardziej indywidualna sprawa. Orjętowałem sie w cenach to ceny wahaja sie w okolicach 1 000 zł. Jaki monitor polecicie w tego typu cenie? Ja mam pare swoich typów mianowicie: 1. Samsung t240 - nowego juz niedostane ale na allegro pojawia sie co jakis czas jakas używka niestety cena jest srednio atrakcyjna jak na ten model bo okolo 900zł gdzie w tej cenie mam już nówke 2. http://www.x-kom.pl/p/36416-monitor-lcd-24-samsung-2443bw-czarny.html Taki samsung cena to okolo 900zł 3. 26" iiyama Monitor LCD Iiyama Prolite E2607WS - opis, informacje, dane techniczne produktu niestety cena okolo 1250zł-1300zł i kolejny minus ze monitor jest 26" Ktróry model z tych polecicie, moze macie jakies lepsze monitory w okolicach tej ceny? Z góry dzieki za każda pomoc, Pozdro ! Edit: dodam ze nie pogardzil bym wejsciem HDMI ale przy tej cenie niestety nie moge wybrzydzać. Edytowane 18 Listopada 2010 przez rmX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...