dr.elich Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 W związku z tym, że nie znalazłe w necie testów które by mi odpowiedziały jednoznacznie na pytanie, zwracam się o pomoc: Jak jest z wydajnością dysków 2,5" vs 3,5" przy tej samej prędkości ?chodzi mi głównie o 7200.. Jak mają się 2,5' 7200rpm do 3,5 5400rpm? Pytam, ponieważ chcę zmienić moją głośną mimo bitumboxa Barkę na coś cichego i myślę o : Dysk twardy Samsung 250GB HM250HJ 2.5'' - 2,5'' - ram.net.pl Czy to dobry wybór? Wydajność dysku jest dla mnie rzeczą drugorzędną - z tego co wiem nie wpływa na fps w grach(gram okazyjnie), co do reszty nie potrzebuję wydajności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doink Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 (edytowane) W związku z tym, że nie znalazłe w necie testów które by mi odpowiedziały jednoznacznie na pytanie, zwracam się o pomoc: Jak jest z wydajnością dysków 2,5" vs 3,5" przy tej samej prędkości ?chodzi mi głównie o 7200.. Jak mają się 2,5' 7200rpm do 3,5 5400rpm? Pytam, ponieważ chcę zmienić moją głośną mimo bitumboxa Barkę na coś cichego i myślę o : Dysk twardy Samsung 250GB HM250HJ 2.5'' - 2,5'' - ram.net.pl Czy to dobry wybór? Wydajność dysku jest dla mnie rzeczą drugorzędną - z tego co wiem nie wpływa na fps w grach(gram okazyjnie), co do reszty nie potrzebuję wydajności w benchmarkach będzie różnica, transfery bęędą zbliżone, czas dostępu nieznacznie gorszy w normalnym użytkowaniu net, office, filmy, czasami gry śmiem twierdzić że nie będzie żadnej odczuwalnej różnicy Edytowane 24 Listopada 2010 przez doink Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...