ATLON Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 CZE WSZYSKIM POTRZEBUJE PILNIE FILMU " LISTA SCHINDLERA " CZY KTOS WIE SKAD GO MOZNA SCIAGNAC? SZUKALEM JUZ NA DIRECT CONNEKCIE I IMESHU A NIE CHCE MI SIE INSTALOWAC NA OSLEP INNYCH PROGRAMOW WIELKIE DZIEKI ZA ODPOWIEDZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 1. Nie krzycz 2. Idz do sklepu kup sobie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 nie krzycze tylko jest mi to bardzo poczebne moze znacie jakis ftp z filmami albo co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a o kazzie pan nie slyszales :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 nie krzycze tylko jest mi to bardzo poczebne moze znacie jakis ftp z filmami albo co nie znasz chyba praw internetowych :lol: :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ja jusz znalazlem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 dzieki za odpowiedzi znalazlem juz na kazie i imeshu ciekaw jestem ktore szybciej sie sciagnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ja znalazlem dwie wersje jedno i dwu plytowa ;) dwyplytowka stoi a jedo sie sciaga, od rana juz 470Mb z 735 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...