Gosu Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Witajcie, opisze problem.Na pendriva wgrałem HDD Regeneratora a konkretnie program jaki miał badać dyski po restarcie systemu. No i potem sprawdzam a na penie jest 2 gb pojemności, formatowałem go na FAt/FAT 32/NTFS/exFAT -bawiłem się i nic to nie daje. W zarządzaniu dyskami sprawdziłem że 12 gb z kawałkiem jest nieprzydzielone, a 2 gb to aktywna partycja. Myślałem że po problemie ale niestety nie da się tam nic zrobić ,opcję jak usunięcie partycji/utworzenie itp mam szare-niedostępne. Jak to naprawić? Win mam 7 Home Premium, instalowałem Partition Magic ale nie działa (system 64 bitowy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Diskpartem z konsoli(wiersz poleceń). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Nie znam się na tym, możesz napisać dokładniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 diskpart list disk select disk [numer] clean create partition primary format [litera]: fs=fat32 exit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Dzięki :-) Pomogło sprawa załatwiona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...