Skocz do zawartości
Adamus

Zimne katody "i-cute" ?????

Rekomendowane odpowiedzi

wszystko fajnie zastanawialem sie nad tymi z chiefteka i rzeczywiscie sa lepsze i taniej za 2, a ta nawiasem mowiac to firma co dostarczyla do moded komp to dimm.pl ale nie moge na tej stronie znalezc katod sa tylko zasilacze obudowy i pamiecie

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten sklep wogole mi jakos smierdzi ale nie mnie to oceniac a wracajac do katod to wole te i-cute z tego wzgledu iz maja ten system saoundsensitive-czy jak sie to tam nazywa, ale z drugiej strony w chieftec'u za 99 zl mam dwie katody qrcze nie wiem co wybrac (o ile znajde gdziesz katody i-cute)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten sklep wogole mi jakos smierdzi ale nie mnie to oceniac a wracajac do katod to wole te i-cute z tego wzgledu iz maja ten system saoundsensitive-czy jak sie to tam nazywa, ale z drugiej strony w chieftec'u za 99 zl mam dwie katody qrcze nie wiem co wybrac (o ile znajde gdziesz katody i-cute)

Wolalbym dwie katody za 99zl. Ale to tylko IMHO :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na stronie dimm.pl NIC nie mozna znalezc :) 

kiedys mialy byc oslony do coolerkow ( laserowo wycinane ) i moze sa ale znajdz ...

gadalem dzis z kolesiami z dimm.pl i katody maja dopiero zaczas sprowadzac a jesli chodzi o grile wycinane laserowo to dzis w nocy maja je wprowadzic do oferty w cenie 25zl/szt. ,calkiem fajna cena chyba sie skusze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co sadzicie o tych katodach z https://www.cooling.pl ?

Niebieskie i czerwone są po 62zł. Ktos juz tam moze kupowal?

calkiem fajna ciekawe jak sie sprawdza w akcji tylko przelacznik na sledziu :D :D :D jak ktos by to mial to niech da mala recke

Przelacznik w sumie mnie nie interesuje bo i tak podepne to do baybusa.

Dolaczam sie do prosmy o recke! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi