Adamus Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 witam moze zabrzmi to dziwnie i lamersko ale czy wie ktos gdzie moge kupic zimne katody I-CUTE chodzi mi konkretnie o te katody. Sory za temat i z gory wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Byl test na MoDeD KOMPz, zobacz kto wypozyczyl sprzet do testow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 po co takie ?? nie lepiej Sunbem ( jakos tak ) na http://www.chieftec.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 wszystko fajnie zastanawialem sie nad tymi z chiefteka i rzeczywiscie sa lepsze i taniej za 2, a ta nawiasem mowiac to firma co dostarczyla do moded komp to dimm.pl ale nie moge na tej stronie znalezc katod sa tylko zasilacze obudowy i pamiecie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 na stronie dimm.pl NIC nie mozna znalezc :) kiedys mialy byc oslony do coolerkow ( laserowo wycinane ) i moze sa ale znajdz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ten sklep wogole mi jakos smierdzi ale nie mnie to oceniac a wracajac do katod to wole te i-cute z tego wzgledu iz maja ten system saoundsensitive-czy jak sie to tam nazywa, ale z drugiej strony w chieftec'u za 99 zl mam dwie katody qrcze nie wiem co wybrac (o ile znajde gdziesz katody i-cute) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ten sklep wogole mi jakos smierdzi ale nie mnie to oceniac a wracajac do katod to wole te i-cute z tego wzgledu iz maja ten system saoundsensitive-czy jak sie to tam nazywa, ale z drugiej strony w chieftec'u za 99 zl mam dwie katody qrcze nie wiem co wybrac (o ile znajde gdziesz katody i-cute)Wolalbym dwie katody za 99zl. Ale to tylko IMHO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yabolek Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 A nie da sie tego soundsensitive'a dorobic jakims tanim kosztem? Nie wierze zeby to bylo az takie trudne. Moze jakis doswiadczony elektronik sie wypowie?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 na stronie dimm.pl NIC nie mozna znalezc :) kiedys mialy byc oslony do coolerkow ( laserowo wycinane ) i moze sa ale znajdz ... gadalem dzis z kolesiami z dimm.pl i katody maja dopiero zaczas sprowadzac a jesli chodzi o grile wycinane laserowo to dzis w nocy maja je wprowadzic do oferty w cenie 25zl/szt. ,calkiem fajna cena chyba sie skusze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarmac_1 Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 A co sadzicie o tych katodach z https://www.cooling.pl ? Niebieskie i czerwone są po 62zł. Ktos juz tam moze kupowal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 A co sadzicie o tych katodach z https://www.cooling.pl ? Niebieskie i czerwone są po 62zł. Ktos juz tam moze kupowal? calkiem fajna ciekawe jak sie sprawdza w akcji tylko przelacznik na sledziu :D :D :D jak ktos by to mial to niech da mala recke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yabolek Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Ja kupilem 5 wentylatorow 80x80 z grillami i bylem bardzo zadowolony. Towar odebralem osobiscie w Warszawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarmac_1 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 A co sadzicie o tych katodach z https://www.cooling.pl ? Niebieskie i czerwone są po 62zł. Ktos juz tam moze kupowal? calkiem fajna ciekawe jak sie sprawdza w akcji tylko przelacznik na sledziu :D :D :D jak ktos by to mial to niech da mala recke Przelacznik w sumie mnie nie interesuje bo i tak podepne to do baybusa. Dolaczam sie do prosmy o recke! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...