Gość Bartek_1993 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 (edytowane) Witam po długim czasie zdecydowałem się na modyfikację mojego ARMORA :wink: Konfiguracja : Evga SLI LE / GIGA X58A-UD3R Core i7 920 D0 @ 4.0 GHZ SuperTalent 3x2 GB 2000 Mhz CL9 XFX GTX 285 OCZ Z-Series 850W SSD Kingstone 64Gb V+ ,1TB Samsung Spinpoint Postanowiłem 4 miesiące temu przemalować obudowę na BLACK MAT, stała stała w końcu doczekała się .Z dniem 20.11 została wypiaskowana miała trafić do lakierni (150zł razem z wszystkimi lakierami itp.) lecz nie stać mnie było na takie wydatki :rolleyes: . Kupiłem bardzo dobre lakiery w sprayu firmy CAR-REP (16zł za szt. BLACK MAT & PRIMER BLACK (podkład): Do testów użyłem starej obudowy: Pierwsze przymiarki wypadły dobrze podkład sam w sobie był matowy dobrze się kładł jak na pierwsze moje lakierowanie PRO :wink: wychodziło dobrze: Gotowe elementy teraz tylko muszę wykombinować nitownice :lol2: : Kolejne zdjęcia dodam jutro przy świetle dziennym . Podgląd jak widać powinno wydawać się prosto po przykręceniu płyty :wink: Takie tam, nie wyszło zabezpieczenie muszę to zlikwidować może jakieś propozycję ?? :oops: Mama sobie pomyliła szafki chyba :lol2: Jak załatwię nitownice to poskładam, fotki będą . Jak sprzęt cały dojdzie to porobię foteczki . Edytowane 4 Grudnia 2010 przez Bartek_1993 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 (edytowane) I Bardzo ładnie :) Czekamy na kolejną relację, z placu boju. Edytowane 4 Grudnia 2010 przez KamilGrzbiecik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Koślawo wycięte otwory rażą w oczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_CBR Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 (edytowane) No troszke krzywo :D ale ogólnie ok jest Edytowane 4 Grudnia 2010 przez beder1970 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek_1993 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Koślawo wycięte otwory rażą w oczy :P Zabrakło narzędzi :) to co lepiej wykończone to dzieło pilników, tej części niedopracowanej nie widać ponieważ płyta przykrywa otwory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zainwestuj w Dremelka, ja tez kiedyś wszystko ręcznie wycinałem, ale na dłuższa metę się nie da. Dremel lub dremelo-podobne narzędzia znacznie ułatwiają pracę, skracają wymagany czas i w ogóle, cuda można robić w porównaniu np. z wyrzynarką i brzeszczotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek_1993 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Nowe nabytki : ) -EVGA -OCZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...