tomekaa Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Mam nagrywarke HP 4x4x32 i jestem ciekaw czy można takie cacko, nie ma co ukrywać podkręcić?? Słyszałem gdzieś ze jest to możliwe niestety nie wiem jak mam nadzieję że wy wiecie, ponieważ nagranie płytki 700 mb zajmuje jej trochę czasu (chyba z 50 min) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 no napewno biosa mozna zmienic i to raczej chyba koniec PS.troche dlugo angrywa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 4x 50min!! powinno byc okolo 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ale gdzie tego biosa dostać?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 niem jest coś około 45 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 jest raczej mała czansa bo jamiałem problem to potencjometrem obok lasera przekręciłem i chodziło potems sie spalił ale prędkości nie zwiększyło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 zobacz tu http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/przerobki...bki-hp8200.php3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Tam jest napisane że trzeba mieć programu UTILS lub ADAPTEC, więc moze wiecie z kad je ściągnąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Tam jest napisane że trzeba mieć programu UTILS lub ADAPTEC, więc moze wiecie z kad je ściągnąća na google szukales :?: :?: :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 polecam przeszukanie forum o hp'ekach na www.cdrinfo.com a tak w ogole to na 4x to taka nagrywarka powinna wypalac plyte w okolo 20 minut a nie jak piszesz 50!!! tak btw. ja mam swojego liteona 48x@52x w sumie to nawet nie odczulem jakiegokolwiek przyrostu predkosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 polecam przeszukanie forum o hp'ekach na www.cdrinfo.com a tak w ogole to na 4x to taka nagrywarka powinna wypalac plyte w okolo 20 minut a nie jak piszesz 50!!! tak btw. ja mam swojego liteona 48x@52x w sumie to nawet nie odczulem jakiegokolwiek przyrostu predkosci. Ktora masz wersje LiteOnka i jak go @ ? Daj klinki jak mozesz gdzie to znalazles.Ja szukalem, ale albo jeszcze nic nie bylo, albo zle szukalem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Tam jest napisane że trzeba mieć programu UTILS lub ADAPTEC, więc moze wiecie z kad je ściągnąć Czlowieku, zacznij korzystac z GOOGLE lub inne wyszukiwary, a nie wszystko chcesz gotowe, zeby ktos za ciebie odwalal robote. Troszke samodzielnosci ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 no na google poszukaj ale cos dlugo nagrywa 50 min wow jak kiedys nagrywalem 4x na swoejej to nagrywalo okolo 20 min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 SpiderMan: pisalem o tym tutaj - http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=232...=liteon+48x+52x konkretny opis z linkami do wszystkiego co jest potrzebne do OC (mam nadzieje ze jeszcze dzialaja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Coś zadługo ona nagrywa, przejzyj wyżej zapodane linki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Albo nagrywa z symulacja zapisu, wtedy by sie zgadzalo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...