m557b Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jak w temacie. Pojemność 1TB wzwyż. Dysk wew. + kieszeń byłby tańszą opcją, ale nie wiem jak będzie to hulać. Zależy mi na dobrej prędkości [esata] i chciałbym się upewnić, czy kieszeń nie będzie nic mi tu zamulać. Prosiłbym o ewentualne podanie namiarów na dobrą kieszeń za rozsądną cenę. Ja np. znalazłem taką: http://www.comp4you.eu/pricelist/item.aspx?PID=C1063036 Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 Osobiście mam to Akasa Elite eSATA/USB 2.0 3.5" Hard Drive Enclosure (AK-IC010-BK) [AK-IC010-BK] i w środku dysk 320GB, zamulania nie ma i chodzi jak wewnątrz. Babranie się z ciężkim zasilaczem to katorga. Największa wtopa jaką poczyniłem, na dniach biorę coś zewnętrznego 2,5" na usb3.0 :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...