NeonPPC Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Mam pytanko, jaki jest najtanszy sklep internetowy w polsce ??? (tak na wszelki wypadek, Reed szukalem i nie ma takiego topicu :) )Dzieki......:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 nie ma takiego sklepu ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Sirius.pl to bardzo porzadny sklep. Ceny tez maja przyzwoite. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Cytat nie ma takiego sklepu !No właśnie, nie ma takiego bo jeden ma tańsze to a drugi tamto... Wydaje mi sie że jak byś chciał kupić wszystko najtaniej to byś musiał kupowac w kilku sklepach :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 wszystko drogie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 dla mnie przoduje www.popland.pl zawsze jak tam zagladam to maja najnizesze ceny jednak asortyment nie zaduży zobaczcie sami i jescze mnie zdziwiło jakis czas temu mieli możliwość zakupów przez internet a teraz nie wiedze tego :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Polecam polbras.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ...a ja polecam www.tedsoft.pl -sprawdzony,tani sklep! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 www.tedsoft.pl < tanio i dobrze :twisted: www.komputronik.pl < drogo i dobrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Dzieki.....wszystkim !!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...