Thorr Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 tak po przemysleniu zastanawialem sie na zrobieniem takich radiatorow na mostek lub/i grafike wszystko wykonane z blachy 3 mm albo 4 (cienko wiem) a dziurki wytloczone woda - sa firmy ktore obrabiaja woda tylko musze skolowac numer telefonu - wiem ze na bank zrobia otwor 4 mm srednicy z dokladnoscia do 0,1 mm w blachach miedzianych o grubosci 4 mm chodzi o to by walnac te blaszke na wylot powiedzmy 145 otworow(z odopowienim pasowaniem srednicy) i wbic to gwozdzie od spodu na pasowke - tylko czy sa miedzine gwoozdki ?!? zasadnicza sprawa to sprawa kosztow - przy jednostkowej produkcji niebanalne ale jakby bylo paru chetnych to kto wie ;) (w koncu program do obrabiarki wprowadza sie tylko raz a pozniej to jush ciecie x razy) jakies sugestie lub aluzje ?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Podejrzewam, że nie ma gwoździ miedzianych, bo miedź jest za miękka na gwoździe. Jeśli sie myle niech mnie ktoś poprawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Cytat Podejrzewam, że nie ma gwoździ miedzianych, bo miedź jest za miękka na gwoździe. Jeśli sie myle niech mnie ktoś poprawi.sa miedziane, mam kilkadziesiat sztuk, tylko ze malusienkich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 sa normalne miedziane gwoździe jedz do obi, castoramy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...