majki84 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Witam. Zastanawiam się nad kupnem tunera tv, tak abym mógł oglądać tv na moim ekranie HP LP2475W. Chciałbym aby to był tuner zewnętrzny, który nie potrzebuje włączonego kompa do działania (oszczedność prądu i mniejszy hałas). Są takie na rynku? Znalazłem tylko coś takiego za ok 220 zł. Compro W700F. Jest też jakaś firma X3M, ale na necie nie można kupić w pl. Jakieś opinie nt. firmy compro i tego tunera? Edytowane 19 Grudnia 2010 przez majki84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2010 Na allegro pelno tego, juz od 70zl. Np. takie cos aukcja nr 1361647489. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 szkoda tylko że nie ma nigdzie testów tego wynalazku a szkoda. Też potrzebuję tuner PCI lub zewnętrzny i nie wiem co wybrać do windowsa7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Posiadam od jakiegoś czasu tuner zewnętrzny z allegro (ten srebrny za 70-100 zł, jest taki tylko jeden model) jakiś "no name". Podłączony mam do niego monitr LG Flatron L1753S, ktory miałem na stanie nieużywany. Sprawuje się to całkiem ok biorąc pod uwagę cenę. Samo znajduje stacje, obraz nawet ok, nie jest idealny ale oglądając z większej odległości i tak nie widać różnicy. Sporo opcji konfiguracyjnych i bdb zasięg pilota. Nie oczekiwałem od tego tunera aż tyle, miło mnie zaskoczył. Jeżeli macie jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...