Skocz do zawartości
pkjohnson

Benq E2220HD Samsung EX2220 czy BX2231

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór.

Proszę o pomoc bo już mam mętlik w głowie i sam nie wiem co wybrać.Monitor ma służyć do filmów i internetu.Po przeczytaniu wielu wątków stawiam na Benq E2220HD.Ale też jest dużo pochlebnych opinii o Samsung EX2220 i BX2231 i się gubię.Kwota do 650 złotych i to max.Dziękuję i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Posiadam od 2 tygodni monitor Benq e2220HD polecam bardzo dobry monitor jak za tą kasę. Też zastanawiałem się nad rożnymi modelami ale zdecydowałem się właśnie na Benq.

Model e2220HD posiada hub usb, głośniki jak komuś się przydadzą oraz 2x HDMI i oczywiście b.dobre parametry.

Znalazłem w necie test właśnie tego modelu i z pośród wszystkich modeli benq tego progu cenowego zdobył 8.8/10 pkt gdzie ledowe odpowiedniki niestety wypadły dużo gorzej.

Wersja HDL to chyba ta sama tyle ze bez HDMI.

Specjalnie wybrałem go do filmów i gier z powodu ze posiada bardzo niski lag imput.

Nie zawiodłem się szkoda tylko że ma kiepskie profile żaden mi nie przypadł do gustu. Gry, film, zdjęcia (mi nie pasuje), eco- dobry do czytania, internetu.

Polecam bo cena jego jest bardzo dobra za jakość jaką otrzymujemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi