Skocz do zawartości
Czervik

Problem z dźwiękiem

Rekomendowane odpowiedzi

A więc znowu mam ten sam problem od czasu zmiany płyty głównej.Znów po formacie padł mi głos tym razem przeżuciłem sobie na pendrive cały folder C media ktory przed formatem mialem i dzialal glos.

Spróbowalem normalnie go przeżucić do folderu programu files ale to nie zadzialalo ;/ więc wziołem płytkę od karty dźwiękowej i instaluje i znów ten sam problem za instalowałem i nic ;/ dalej głosu brak co mam zrobić ?? nie chce znowu brać komputer do naprawy bo nie bede za każdym razem chodzić!

W razie czego daje dane do płyty z everestu.

Nazwa płyty głównej MSI MS-6701 (Medion OEM) (3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio, LAN)

Karta dźwiękowa C-Media CMI8738/C3DX Audio Device

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież skoro to są sterowniki, to przy ich instalacji większość kluczowych plikòw idzie do folderòw systemowych i zapisuje się też dane w rejestrze. Choć byś nie wiadomo jak spenetrował stary system w poszukiwaniu plikòw to i tak to nie zadziała, potrzebna jest INSTALKA, czyli programik z ktòrego się instaluje sterowniki. Tylko dziwne, że instalacja z płyty nie działa. Można coś takowego bez problemu zassać z neta. To jest zintegrowana karta dźwiękowa? Może byś też łaskawie podał jaki masz system? Bo bez tego ani rusz...

Edytowane przez DejwiT11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi