spor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Mam następujący problem dzisiaj wyminilem płyte główna na gigabyte p41-es3g i problem tkwi iż komputer sie wlancza do windowsa normalnie ale dalej jest zawiecha i nic nie mozna zrobic w tedy musze go wylanczyc i jak wlanczam jeszcze raz to nie ma obrazu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wymieniłeś płytę, a zrobiłeś format? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spor Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 (edytowane) nawet formata nie moge zrobic bo gdy wchodze do biosa to po 10 sek sie zacina a i zapomnialem dodac ze czasmi jak go wlancze to po 5sek sie wylacza i wlancza i tak caly czas Edytowane 24 Grudnia 2010 przez spor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zrób reset biosu zworką (wg instrukcji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 Radiator na cpu nagrzewa się? Może źle założyłeś i się cpu przegrzewa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spor Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 mój cpu ogólnie się nagrzewa bo jest to penidum d ale kupilem do niego lepsze chłodzenie i jak mi sie uda wejsc do biosa to temperatura cpu 36 stopni a restet biosa robilem nic nie pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...