Piospi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam, mam X-Fi chyba nawet od roku w którym wyszedł, powiedzmy, że karta ma jakieś 3-4 lata. Mam Windowsa 7 64 bit i najnowsze sterowniki, model to Fatality (jeśli to ma znaczenie). Od jakiegoś czasu karta nie jest wykrywana przez system. Na przykład miałem tak, że przez tydzień system informował o braku podłączonych słuchawek lub głośników (czyli ikonka głośniczka z X na czerwonym polu) + brak karty w menedżerze urządzeń, aż nagle pewnego dnia wszystko działa jak gdyby nic. Karta działa tylko czasami. Nie wiem czy też to ma znaczenie, ale rzadko też mam piski i trzaski w słuchawkach. Rzadko korzystam z głośników, ale myślałem że słuchawki mi się sypią więc podłączyłem do głośników i też był pisk. Czy to oznacza, że karta się sypie ? Może sterowniki są zwalone i jest tak, że system nie wykrywa karty przy każdym uruchomieniu kompa ? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Spróbuj zmienić slot i zainstalować modowane sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piospi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jakie polecasz ? Bo tego jest dużo, a nie wiem które są dobre :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...