pajdakks Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam wszystkich. Mam problem z woluminem rozłożonym a mianowicie: Mam 2 HDD Seagate ST310212A połączone ze sobą taśmą IDE jeden na slave drugi master. Oby 2 dyski są jako dynamiczne i utworzony jest z nich wolumin rozłożony tak to wygląda dokładnie: I gdy kopiuje jakieś pliki na D ( wolumin rozłożony) to czas kopiowania jest dłuższy niż bym kopiował normalnie na E( dysk systemowy). Proszę o pomoc czemu to tak się dzieje. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Przepnij dyski na osobne kanały IDE. Powinno byc lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajdakks Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 W tym problem, że nie mam 2 kanałów na płycie głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 To nic nie zrobisz. 2 dyski na jednej tasmie zawsze bedą wolniejsze niz 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajdakks Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 aha. dobra dzięki za info ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...